Website of Webshop nodig? Nieuwe website laten maken? Of misschien uw oude website een refresh geven? We gaan graag even geheel vrijblijvend met u in gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Onze werkwijze Kom op de koffie

Webdesign en Webshops van Studio077 uit Venlo

Een website laten bouwen, omdat iedereen er een heeft is een verkeerde gedachte. Het internet is inmiddels geheel in ons dagelijks leven geïntegreerd, we zijn 24/7 online met onze smartphones, tablets, computers en laptops. Steeds meer mensen gaan meteen even ‘googlen’ als ze op zoek zijn naar een specifiek product, dienst of bedrijf. Uw website is vaak het eerste visitekaartje van een potentiële klant, deze eerste kennismaking moet dan ook een succes zijn.

Ook bestaande klanten komen wellicht vaker terug op uw website. Meestal om op de hoogte te blijven van uw nieuwe producten, diensten, acties of om informatie op te vragen. Wat ook een mogelijkheid is, is dat ze ondersteuning zoeken voor een product dat bij is gekocht. Het is daarom belangrijk dat een klant of potentiële klant makkelijk alles terug kan vinden op uw website.

Stap 1

1. Inhoud, doelgroep en huisstijl

In de begin fase kijken we samen naar de inhoud van uw website. Wat moet de website voor u gaan doen, welke doelgroep u wilt benaderen en eventueel het opzetten van een marketingplan. Heeft u nog geen Logo en/of huisstijl? Dan kan Studio077 dit ook voor u maken. Studio077 maakt graag een vrijblijvend proef-concept voor u.

Stap 2

2. Het ontwerp en Realisatie

 

Wij zetten uw voorkeuren en ideeën om in een mooie professionele website. Uw website voldoet straks aan alle huidige eissen. Zo is de website goed vindbaar in zoekmachines als Google en Bing. Ook is uw website Responsive, dit betekend dat hij op alle apparaten goed tot zijn recht komt, of dit nu een laptop of smartphone is. Daarna komt er nog een stukje Fine-Tuning, het aanpassen van de website op basis van uw feedback tot dat u tevreden bent.

Stap 3

3. Publiek en Nazorg

 

Nu uw website klaar is en online staat geven we u nog een stukje nazorg, we helpen u met het opbouwen van bezoekers en het optimaliseren van uw zoekmachine resultaten. Ook krijgt u een minicursus over hoe u zelf aanpassingen kunt maken aan uw nieuwe website, hiervoor hoeft u geen wizz-kid te zijn. Indien gewenst kunnen we u ook gaan helpen met uw online marketing activiteiten. Denk hierbij aan Facebook, Linkedin, youtube en andere belangrijke marketing kanalen.