Webdesign en Webshops van Studio077 uit Venlo

Een website laten bouwen, omdat iedereen er een heeft is een verkeerde gedachte. Het internet is inmiddels geheel in ons dagelijks leven geïntegreerd, we zijn 24/7 online met onze smartphones, tablets, computers en laptops. Steeds meer mensen gaan meteen even ‘googlen’ als ze op zoek zijn naar een specifiek product, dienst of bedrijf. Uw website is vaak het eerste visitekaartje van een potentiële klant, deze eerste kennismaking moet dan ook een succes zijn.

Ook bestaande klanten komen wellicht vaker terug op uw website. Meestal om op de hoogte te blijven van uw nieuwe producten, diensten, acties of om informatie op te vragen. Wat ook een mogelijkheid is, is dat ze ondersteuning zoeken voor een product dat bij is gekocht. Het is daarom belangrijk dat een klant of potentiële klant makkelijk alles terug kan vinden op uw website.

Uw website op een Smartphone of tablet bekijken? Tuurlijk!

De websites van Studio077 worden gebouwd op basis van responsive design, dit houd in dat er rekening gehouden wordt met mobiele gebruikers. Uw website is dus goed te bekijken op een smartphone of een tablet. Uw website kan dus makkelijk worden ingezien zonder zaken te hoeven vergroten en te swipen. Heeft u vragen? Wij staan u graag gratis en vrijblijvend te woord. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen. (Webdesign en Webshops van Studio077 uit Venlo)

Webdesign (bekijk ons werk)

Kunnen we iets voor elkaar betekenen?

Zoekmachine optimalisatie (seo)

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) betekent dat uw website naar de richtlijnen van zoekmachines zoals google wordt ontwikkeld. Zo bent u straks vindbaar met het intikken van van bepaalde zoekwoorden en zoek termen. Seo optimalisatie, in de volksmond (google optimalisatie) is erg belangrijk voor het verkeer op uw website. Als uw website niet goed vindbaar is zal dit ook geen extra inkomsten / winst voor u genereren. Daarom wordt er altijd gewerkt aan een seo optimalisatie binnen uw website of webshop.

Ook voor het aanvragen van uw domeinnaam en instellen van uw email adressen kunt u zich beroepen op Studio077. Voor domein registratie hebben wij Knippin internetdiensten als partner. (Webdesign en Webshops van Studio077 uit Venlo)