Wat kost een website / Prijzen Webdesign

Elke maand wordt er in Google wel duizend maal gezocht op: “Wat kost een website”, “Website kosten” en” Wat kost een website laten maken” Een exact antwoord op deze vraag zul je bijna nooit krijgen. De kosten voor het maken / bouwen van een website zijn namelijk net zo moeilijk te berekenen als de kosten of prijzen van een nieuw huis of appartement.

 

Het verschilt per ondernemer wat hij of zij betaald voor een website, ben je bijvoorbeeld een hoteleigenaar, dan ben je natuurlijk duurder uit als een kapperszaak. Een hoteleigenaar moet al snel complexe programmeringen op zijn website hebben zoals een reserveringsysteem en boeking- systemen. Een website van een kapper volstaat vaak uit enkele pagina’s met prijzen en verder geen moeilijke programma’s.

Domeinnaam & Hosting

Niet alleen de bouw van uw website maar ook de hosting en het registreren van uw domeinnaam kunnen wij voor onze rekening nemen.  Een domeinnaam kunt u bij Studio077 registreren vanaf € 19,- p.m inclusief hosting & 12 email adressen.

Geen maandelijkse kosten!

Studio077 rekent geen maandelijkse kosten aan u, alles wat wij voor u ontwerpen en realiseren is vanaf oplevering uw eigendom. Er kunnen wel facturen gestuurd worden voor bijvoorbeeld: Maandelijks onderhoud of andere vormen van onderhoud in overleg.