Wat kost een website / Prijzen Webdesign

Om de exacte kosten van een webdesign bespreekbaar te maken moeten we eerst de wensen bespreken. Op basis van uw wensen kunnen we een prijsindicatie maken en naderhand bijstellen. Heeft u al een website en kunnen we hier een groot gedeelte van recyclen? Dan kan het voorkomen dat u behoorlijk wat geld kunt besparen.

 

Niet alleen de bouw van uw website maar ook de hosting en het registreren van uw domeinnaam kunnen wij voor onze rekening nemen.  Een domeinnaam kunt u bij Studio077 registreren vanaf € 19,- p.m inclusief hosting & 12 email adressen.

Prijzen Webdesign complexe website’s

De kosten om een complexe (professionele website) te laten ontwikkelen kunnen zeer divers zijn. Zo wordt een website duurder als er complexe dingen ingebouwd moeten worden, denk hierbij aan bijvoorbeeld een systeem om een hotelkamer te kunnen boeken. Ook bij het bouwen van een complexe website kunnen we pas een prijsopgave leveren nadat wij een een uitgebreide offerte aanvraag van u ontvangen hebben. Een offerte aanvraag is altijd gratis en vrijblijvend.

Content laten maken?

Studio077 ontwikkeld niet alleen website’s maar levert ook diensten zoals content creatie. Enkele diensten welke studio077 ook levert:

– Bedrijfsvideo’s & productvideo’s
– Drukwerk, folders, flyers, posters, visitekaartjes & briefpapier
– Website’s
– Webshops
– Fotografie, product fotografie, vastgoed fotografie

Bent u op zoek naar specifieke content voor uw website of online promotie campagne? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons.